Sportivii care vor participa mâine la gala SuperKombat au fost prezenţi la “cântarul oficial”

Sportivii care vor participa mâine la gala SuperKombat au fost prezenţi la “cântarul oficial”

Majoritatea sportivilor care vor evolua mâine, 12 septembrie, de la ora 21.30, în cadrul Galei SuperKombat Grand Prix, la Sala Sporturilor “Chauncey Hardy” din Giurgiu au participat astăzi, la o conferinţă de presă ce a inclus şi cântarul oficial. Alături de organizatorul principal, Eduard Irimia, cel care a mulţumit municipalităţii pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment, a fost prezent şi edilul şef, Nicolae Barbu, acesta din urmă primind de la luptătorul James Wilson, un tricou cu autograf.
Luptătorii nu au întâmpinat probleme la cântar, iar organizatorii au declarat că evenimentul se va desfășura în cele mai bune condiții. La gală vor lupta 14 sportivi, printre aceștia numărându-se Bogdan Stoica, Sebastian Ciobanu, Redouan Cairo, James Wilson, dar și giurgiuveanul Mirel Iacob, participant în premieră în circuitul SuperKombat, el fiind campion de karate kyokusin.
Evenimentul va fi transmis în 80 de țări din cinci continente, aducând municipiul Giurgiu un plus de notorietate și o puternică mediatizare.

Ultima modificare: 11.10.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Conferinţă de presa pentru lansarea proiectului „Înfiinţarea unei pieţe de gross pentru peşte în municipiul Giurgiu”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.